Zvicerani me fat, fiton 25 milionë franga në lotari

Një person ka fituar 25 milionë franga në Lotarinë Zvicerane.  Për të kapur Jackpot-in në Swiss Lotto (lotarinë zvicerane, kësaj radhe u desh të qëllonin numrat: 12, 22, 26, 34, 37 dhe 40, shkruan sda.ch.

Marketing

Në shortin e radhës të mërkurën e ardhshme, në lojë do të jenë “vetëm”  1.5 milionë franga zvicerane, ka njoftuar të shtunën Loterie Romande

Marketing