7 shoqe blejnë super vilë për të kaluar vitet e pleqërisë

Kishin një ëndërr në sirtar dhe e realizuan. 7 mikesha të ngushta që vinin nga qyteti Guangzhou, kanë bërë bashkë gjysmë million euro duke blerë një objekt të madh në periferi të cilën falë investimit e kthyen ne një vile luksozë. E gjitha per nje qellim: te pleqerojne se bashku ne kete ambjent luksoz, ne qetesi dhe gjelberim.

Marketing

“Në fillim nisi si një lojë, tregojnë mikeshat e ngushta, sepse kur erdhëm në këtë zonë këtu gjetem vetëm ndërtesa të braktisura dhe ne kështe të këqija”. Pastaj nisëm ta marrim seriozisht idene tonë, futëm të gjitha nga 70 mijë euro dhe ndërtuam këtë vile të mrekullueshme për afro 500 mijë euro”.

Vilës moderne nuk I mungon asgjë, që nga kuzhina, vendi ku mund te qëndrojne dhe bisedojnë me njera-tjetrën, mund të lexojne libra etj. Në katin e dytë janë të gjitha dhomat e fjetjes, të ndara, pra 7 të tilla. Ndërkohe që jashtë, vila kompletohet me një superpishinë. Me pak fjalë, gjithcka që I duhet 7 shoqeve për të kaluar një jetë të qetë në pleqëri në shoqëri të mikeshave më të mira.