Mishtorja “Xheza Hallall” një histori suksesi

Mishtorja “Xheza Hallall” është themeluar që nga viti 1995, në fshatin Studeniçan të Shkupit. Fillimisht me punë ka filluar si thertore, pas një periudhe të shkurtër u plotësua me fermën e saj, e më në fund edhe me mishtoren “Xheza Hallall”.

Marketing

Puna e palodhshme nga stafi profesional, bën që mishtorja “Xheza Hallall” të jetë e para për cilësinë e mishit të freskët. Të gjithë kërkojmë që të hamë shëndetshëm, sidomos kur e kemi fjalën e therjes së kafshëve, mënyrën e therjes, mirëpo mishtorja “Xheza Hallall” garanton therje hallall të kafshëve.

Kjo nuk ngel vetëm këtu, por vazhdon edhe me plotësimin e të gjitha kërkesave nga Agjencioni i Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) që është një organ i pavarur i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore përgjegjës për kryerjen e veprimtarive në fushën e sigurisë së ushqimit dhe ushqimit të kafshëve, zbatimin, kontrollin, mbikëqyrjen dhe monitorimin e aktiviteteve veterinare në terren mbrojtjen e shëndetit të kafshëve, mirëqenien e tyre, shëndetin publik veterinar, si dhe kontrollin e referencës kombëtare dhe laboratorëve të autorizuar që ofrojnë mbështetje adekuate për nevojat e Agjencisë.

Këtë e vërtetojnë edhe disa pamje ku së fundi kompaninë e mishit “Xheza Hallall” e vizituan krerë të lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ndërsa vitin e kaluar në vizitë ishte edhe një Komision Evropian, të cilët vërtetuan punën e mishtores “Xheza Hallall”

Mishtorja “Xheza Hallall” gjendet në Shkup përballë Xhamisë “Jaja Pasha”, ku ju mirëpret një staf i profesionistëve dhe me një shërbim të shpejtë!