Aeroplani me udhëtarë kthehet për në Stamboll, pasi që nuk mund ti aterojë në Shkup

Një aeroplan udhëtarësh nga Stambolli mbrëmë nuk ka mundur të aterojë në Shkup dhe se është detyruar që të kthehet në Turqi. Sipas portalit “Skopje1.mk”, aterimi nuk është bërë për shkak të mungesës së kushteve.

Marketing

Aeroplani ka bërë disa tentime por për shkaqe sigurie është vlerësuar se aterimi nuk mund të bëhet. Nuk bëhet e ditur se ai nuk ka ateruar në Ohër.

Në mesin e udhëtarëve ishin delegacioni i Maqedonisë së Veriut që mori pjesë në Samitin e UNESKO-s në Baku së bashku me kryetarin e Ohrit, Konstantin Georgievski.

Marketing