Afrim Gashi: AlternAtivA është e hapur për të gjithë

“AlternAtivA është e hapur për të gjithë. Nga sot partia jonë është e hapur për të gjithë që e pranojnë programin tonë partiak, pavarësisht përkatësisë etnike dhe religjioze”, deklaroi kryetari i partisë AlternAtivA, Afrim Gashi.

Marketing

Ai gjatë fjalimit të tij në konventën e partisë, tha se do të punojnë për gjeneratat e ardhshme pasi këtë e kanë detyrim moral.

“Ne jemi në politikë sepse politika u bë për neve detyrim, prandaj derisa e kemi pranuar këtë detyrë, do të shërbejmë, sepse ua kemi borxh fëmijëve tanë, popullit tonë”, deklaroi më tej Gashi.