Një person theret me thikë në Çair të Shkupit

Në SPB të Shkupit është paraqitur se në rrugën “Xhon Kenedi”, 24 vjeçari K.S nga Shkupi pas një zënke paraprake është sulmuar fizikisht nga 25 vjeçari L.A nga Shkupi, i cili ka qenë i shoqëruar edhe nga një person tjetër, dhe pastaj i ka shkaktuar plagë me thi.kë.

Marketing

I plagosuri është dërguar në Qendrën klinike “Nëna Terezë”, ku i është ofruar ndihmë mjekësore. Merren masa për zbardhjen e rastit.