Ahmeti në takim me përfaqësuesit e American Council of Young Political Leaders (Foto)

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, në selin e BDI-së priti në takim përfaqësues të American Council of Young Political Leaders.

Marketing

Gjatë takimit u diskutua në lidhje me aktualitetin politik në vend, sfidat me të cilat po përballet vendi dhe për vizionin e BDI-së në rrugën drejt integrimit të vendit në strukturat euro-atlantike.

Marketing