Të mërkurën Kuvendi do të zgjedh zëvendësministrin e arsimit

Deputeti Petar Atanasov nga LSDM-ja datën 23 të këtij muaji ka dhënë dorëheqje nga funksioni, e cila duhet të konstatohet në seancën e caktuar për më 29 gusht.

Marketing

Në të njëjtën seancë, siç informojnë nga Kuvendi, pritet që Atanasov të zgjidhet zëvendësministër i Arsimit dhe Shkencës.
Në vendin e Atanasovit, siç njofton MIA, në bankat e Kuvendit duhet të ulet Snezhana Kaleska Vançeva nga lista e LSDM-së në Njësinë zgjedhore. 1

Marketing