Angela Martini nuk duket i më parë, çfarë i ka ndodhur fytyrës së saj

Teksa po shihnim rastësisht profilin e Angela Martinit, pas çimit marramendës të unazës së martesës, na ra një sy një detaj tek fytyra e modeles i cili na u duk pak ndryshe nga herët e tjera, ndaj iu futëm kërkimeve.

Marketing

Bazuar në postimet e fundit në Instagram, Angela shfaqet kështu: e bukur si përherë, me sytë e tërhequr, buzët e plota dhe me një nofull pak ndryshe. Këtu do të ndalemi.

Referuar fotove të hershme, modelja ka patur një fytyrë tipike midis formës katrore dhe asaj drejtkëndore,


që karakterizohet nga nga një nofull në formë katrore dhe më e gjerë se gjerësia e ballit, mollëza të theksuara dhe mjekër jo me majë, por paksa ovale.

Duke parë krahasimin e fotove,mendojmë se i është nënshtruar një ndërhyrjeje estetike në zonën e nofullës, operacion i përhapur gjerësisht tek yjet e famshëm dhe njerëzit e thjeshtë.
Nicole Kidman

Eiza Gonzalez

Ashlee SimpsonKëto ndërhyrje nevojiten përgjithësisht kur ka një përputhje jo të regullt, nofullat janë pozicionuar keq, ndikojnë në të folur ose thjesht për estetikën e fytyrës. /Anabel/

 

Marketing