Armend Beqiri dhe Merita Burrniku, publikuan ilahin “Kamerun” (video)

Publikohet Ilahija e shumëpritur – “Kamerun” nga Armend Beqiri dhe Merita Burrniku.

Marketing

Cover : Mostafa atef Qomarun
Video: Meriton Derguti
Punoi: Amir Abazi
Studio: RGB Entertainment