Arsyet pse duhet të jetë akulli pjesë e përditshme “e bukurisë” tuaj (Video)

Disa këshilla që mund t’i bëni në kushte shtëpiake, e të cilat ndihmojnë për lëkurën tuaj.

Marketing

-Akulli ndihmon për reduktimin e akneve, skuqjet që bëhen nga to, dhe largimin e tyre, duke aplikuar një kub akulli në fytyrë tek vendi ku janë krijuar.

Gjithashtu, ju ndihmon kush ka probleme me poret e hapura, pra masazhoni fytyrën me një kub akulli, ka efekte të mira shumë.

Përdoret edhe tek pjesa nën sy, ku janë më të ënjtura, i largon ato, gjithashtu edhe për inflamacione të lëkurës.

Si përfundim masazhoni fytyrën dhe pjesën e qafës çdo herë para se të shkoni në gjumë, e aplikoni në këto mënyra sa të shkrihet kubi me akull, dhe efektet mund t’i vëreni shumë shpejt.

Marketing