BBC filloi të përdor emrin Maqedonia Veriore

Ndryshimet e para janë bërë tashmë pas nënshkrimit të Marrëveshjes midis Maqedonisë dhe Greqisë mbi emrin, pasi BBC e ka quajtur tashmë vendin si Maqedonia Veriore në hartën e saj.

Marketing

BBC në raportin e saj dedikuar marrëveshjes për emrin të arritur nga Zaev dhe Cipras, ndryshoi emrin e Maqedonisë në hartën e saj.

Marketing