Bexheti takim me Aktivin Politik të Gruas – BDI Saraj

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti takoi Aktivin Politik të Gruas – BDI Saraj. Në këtë takim u diskutuan aktivitetet e ardhshme që kanë për qëllim fuqizimin e grave në të gjitha fushat e shoqërisë.

Marketing

Postimi i plotë:

Sot kisha nderin të marr pjesë në takimin koordinativ, i organizuar nga Aktivi Politik i Gruas – BDI Saraj. Gjatë takimit bashkëbiseduam në lidhje me aktivitetet që na presin në vijim, ndërsa perspektivat e tyre janë shumë premtuese në formësimim e politikave që promovojnë barazinë gjinore dhe që fuqizojnë gratë në të gjithë fushat e shoqërisë.
Voto numrin4️⃣✅
#FrontiEuropian
#vote4bujarosmani