Borë në Maqedoni – ja ku po bie për momentin!

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore, në vend të lagësht. Reshje bore me intensitet mesatar shënohen në Koder te Diellit, por për momentin nuk paraqesin pengesë për qarkullimin.

Marketing

Të gjitha rrugët rrugore në vend janë të kalueshme.

Rrëshqitje më të vogla mund të ndodhin në rrugë të caktuara rrugore që kalojnë nëpër gryka dhe prerje.

JP Makedonijapat apelon për menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, respektim të sinjalistikës së komunikacionit të vendosur, si dhe përshtatje të shpejtësisë sipas kushteve të rrugës.

Ekipet kujdestare të JP MAQEDONIAPAT janë vazhdimisht në terren me 172 vetura speciale për mirëmbajtjen e rrugëve, dhe i mbajnë të kalueshme të gjitha rrugët rrugore.

Të gjitha informacionet më të detajuara mund të merren nga përdoruesit e rrugës në numrin tonë të telefonit të shërbimit 02 25 61 502