Brenda 24 orëve mblidhen paratë për t’i blerë banesë familjes nga Grushina (VIDEO)

amzi Ameti i cili bashkë me një grup tjetër të rinjsh, pasi lajmëruan në FB rasin e rëndë të familjes nga Grushnica, ata njoftuan se brenda 24 orëve janë grumbulluar paratë për të blerë banesë për këtë familje.

Marketing

Postimi i plotë i tij:

“Vëllezër të dashur me plot kënaqësi e ndajmë gëzimin se sonte erdhëm në befasi dhe ja bënëm përhajër Banesën e re nënës Hasibe nga Grushina e Shkupit. Brenda 24 orëve bamirës të dashur ju jeni shkaku që këta jetima po buzëqeshin. Tani ngelet që premtimet që na i keni dhënë të zbatohen dhe për çdo detal do ju informojmë nesër me video ku shkojmë te Banesa e re dhe gëzohemi bashkërisht.”

Rastin e plotë të familjes mund ta dëgjoni në videon e lansuar: