Çfarë bëjnë njerëzit inteligjentë para gjumit

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur.
Sado të lodhur të jeni nga rutina e përditshmërisë, faza e para-gjumit, kërkon impenjimin e saj.

Marketing

Një aktivitet sado i vogël, ndihmon trurin të punojë shëndetshëm dhe të kërkojë vetë orët e duhura të gjumit gjatë natës.

Më poshtë do të listojmë nëntë gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë përpara kësaj faze të domosdoshme:

Leximi i një libri

Të listuarit e aktivitetit të së nesërmes

Të kaluarit më shumë kohë me familjen

Reflektimi mbi ditën në mbarim e sipër

Meditimi Planifikimi i orëve të gjumit Shkëputja totale e gjithçkaje që mban në kontakt me punën

Të vënit kokën në jastëk vetëm me mendime pozitive Të përfytyruarit e suksesit të së nesërmes