Dafina Zeqiri këtë vit bëhet nuse

Muaj më parë bën publike lidhjen e tyre por siç duket, këngëtarja Dafina Zeqiri dhe Kreshnik Gjergji do të bëjnë dasmë këtë vit.

 

Çifti veçse ka filluar përgatitjet për dasmë që pritet dashurinë ta kurorëzojnë në muajin tetor.

Marketing