Dalin SMS të reja nga 27 prilli: ”Ushtria” e Vesel Memedit ka qenë e gatshme të futet në Parlament

Prokuroria prezantoi edhe bisedat e Vesel Memedit, por në mesazhet e tij qëndronin vetëm pyetje nëse është mirë dhe nëse duhet të vijnë ta shpëtojnë.

Marketing

Në gjykimin e kaluar për 27 prillin dolën mesazhe me të cilat dëshmohej se ish kryeministri Nikolla Gruevski kishte qenë i njoftuar për gjithë planet e shumicës parlamentare për emërim të Talat Xhaferit.

Informatat, siç shkruan Gruevski në mesazhet e tij me bashkëpunëtorët, i ka marrë nga dikush i BDI-së që kishte qenë në takim me Talat Xhaferin, kur ishte bërë plani i emërimit.