David Foster martohet në moshën 69 vjeçare! – Foto

Katharine McPhee, 35 vjeç, ka ndarë me ndjekësit e saj disa foto nga dasma romantike me David Foster, 69 vjeç.

Marketing

Katharine ka shkëlqyer me fustanin e saj, si një princeshë, me një vello të gjatë dhe në postin e saj ajo shkruan:

“Dita më e mrekullueshme me burrin më të mrekullueshëm.”

Së bashku po shijojnë muajin e tyre të mjaltit në Itali, tashmë si burrë e grua.