Dhjetëra qytetarë presin aktvendimin për Gruevskin (FOTO)

as thirrjeve të djeshme në rrjetet sociale për protestë para gjykatës penale në Shkup, gjatë kohës së shqiptimit të aktvendimit t ëish kryeministrit Nikolla Gruevski për rastin “Tanku” sot para gjyqit janë mbledhur dhjetëra qytetarë, transmeton Medial.mk.

Marketing

Mes protestuesve janë edhe persona të akuzuar në rastin e Prokurorisë speciale publike “Dhuna në Qendër”. Aty janë edhe Ivica Konevski dhe Koce Trajanovski.