Digjet një automobil në fshatin Shishevë

Disa autorë të panjohur sot në mëngjes në fshatin Shishevë kanë djegur një automobil të markës “BMV” në pronësi të S.T. nga Shisheva.

Marketing

MPB-ja kumtoi se sot në mëngjes rreth orës 04:30 minuta në qendër të fshatit Shishevë, rajoni i Shkupit, është djegur automjeti i udhëtarëve “BMV” me targa Shkupit, pronësi e S.T. nga fshati Shishevë.

Sipas denoncimit, disa persona të panjohur me siguri kanë derdhur lëndë djegëse mbi automobilin dhe e kanë djegur pjesën e përparme, pas ka kanë ikur në drejtim të panjohur. Nga pronari i automjetit, zjarri është shuar.

Inspektim do të kryhet gjatë ditës, Merren masa për zbardhjen e rastit.

Marketing