Disa ushtrime kardio për njerëzit që urrejnë të vrapojnë

Të vrapuarit është një mënyrë e thjeshtë, efektive e ushtrimeve kardiovaskular që ofron përfitime të mira, nga forcimi i nyjeve tuaja e deri në përmirësimin e disponimit tuaj. Mirëpo, të gjithë e pranojnë që të vrapuarit është e vështirë. Mund të jetë e vështirë për turpin tuaj, përkatësisht, për këmbët tuaja, kyqet e këmbëve ose […]

Marketing

Të vrapuarit është një mënyrë e thjeshtë, efektive e ushtrimeve kardiovaskular që ofron përfitime të mira, nga forcimi i nyjeve tuaja e deri në përmirësimin e disponimit tuaj.

Mirëpo, të gjithë e pranojnë që të vrapuarit është e vështirë. Mund të jetë e vështirë për turpin tuaj, përkatësisht, për këmbët tuaja, kyqet e këmbëve ose gjunjët. Të vraponi po ashtu mund të sjell edhe probleme mendore, sidomos nëse vraponi gjithmonë në vendet e njëjta.

Mirëpo, fatmirësisht egzistojn mënyra tjera të ushtrimeve kardiovaskulare dhe më atraktive sesa vrapimi, të cilat mund ti gjeni më poshtë:

Kërcimi me litar

Është i lehtë dhe i ulët. Mund ta ushtroni gjithkund edhe me pak hapësirë. Dhe sigurisht është shumë efektiv

Boksi ose kikboksi

Nuk është e nevojshme të hyni në ndeshje. Madje, nuk keni nevojë të dilni nga shtëpia për ta ushtruar këtë sport. Duke hyrë ne Youtube ju mund të gjeni video efektive që do ju ndihmojnë për të ushtruar këtë sport.

Gjimnastikë

Gjimnastika është e mirë për lëvizjet e trupit me shumë pak paisje që ju ndihmojnë të forconi trupin.