Dorëzohen kallëzime penale për krime të luftës në Prokurorinë Speciale

Sot në Prokurorinë Speciale do të dorëzohen kallëzime penale për krime të luftës.

Marketing

Grupi i shoqërisë civile për grumbullimin e dëshmive për krime lufte dhe përgatitjen e kallëzimeve penale kundër kriminelëve serbë gjatë luftës së viteve 1998/99, për herë të shtatë do të dorëzojë kallëzime penale në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës – Departamenti për krime Lufte.