Ja cilat janë vendet më të rrezikshme në botë

Libia, Afganistani dhe Somalia janë vendet më të rrezikshme në tokë, sipas një hartë të re të hartuar për udhëtarët që i paralajmëron ata për rreziqe jashtë vendit.
Harta interaktive ‘Travel Risk Map’ për vitin 2019 tregon vendet ku udhëtarët kanë më shumë gjasa të kenë probleme kur është fjala për sigurinë rrugore, sigurinë e tyre dhe çështjet mjekësore.

Por nga ana tjetër vendet nordike Finlanda, Norvegjia dhe Islanda janë etiketuar si vendet më të sigurta në këtë hartë.

Marketing