Dritat me ngjyra, një trend në rritje te makinat e reja

Teksa teknologjia ka avancuar, fenerët e makinave janë bërë gjithnjë e më të ndërlikuar, me LED, logo dhe forma të ndryshme.

Marketing

Një prirje e re është ngjyra e theksuar. Kjo gjë mund të vërehet në shumë modele të reja tani. Duke filluar nga BMW X5 i ri, i cili siç mund ta shihni në foton më lartë ka forma të vogla “X” të shtrirë brenda.

BMW Serie 8 gjithashtu ka këto akse blu. E njejta vlen edhe për Genesis G80, e cila ka një theks me ngjyrë bronzi në fenerët e saj.

Shembuj tjerë janë edhe Golf GTI i cili ka theks të kuq të dritës, Subaru, Lexus, e sigurisht nuk bën pa përmendur edhe Mercedes-Benz.

Marketing