Dy shqiptarët në Eurovizion, prekin zemrat e të gjithëve me përshëndetjen speciale

Dy shqiptarë në skenën e Eurovizionit kanë falur shumë emocione.

Marketing

Eugent Bushpepa  përfaqësuesi i Shqipërisë ka ndarë në rrjetet sociale një foto me përfaqësuesen e Qipros, Eleni Foureira.

Ajo ka pohuar publikisht origjinën e saj shqiptare dhe ky ishte një diskutim që pushtoi median për një periudhë të gjatë.

Eleni dhe Eugenti kanë bërë shqiponjën dykrenare, simbolin që aq shumë na përfaqëson.