E pabesueshme: E godet vetura, ia dëmton vetëm patikën! (Video)

Një aksident vërtetë i rrallë është parë në Kinë. Një veturë e ka goditur një person të pandërgjegjshëm.

Marketing

Por, i njëjti ndoshta është edhe më fatlumi. Kjo pasi që goditja e veturës i dëmtoi vetëm të mbathurën e tij dhe asgjë më shumë.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/3604952856231103/

Marketing