Ballina Aktuale Ekskluzive / Vazhdojnë bisedimet intenzive mes VLEN – VMRO

Ekskluzive / Vazhdojnë bisedimet intenzive mes VLEN – VMRO

Grupet e punës të VLEN vazhdojnë bisedimet intenzive me mandatarin VMRO-DPMNE-së transmeton bashke.tv

Grupi i punës nga VLEN sot ishin në selinë e VMRO-DPMNE-së për vazhduar në detaje pikat e qeverisë së ndryshimit dhe inkorporimit të prioriteteve të të dy programeve premtuese gjatë ciklit zgjedhor.

Marketing

Lëvizja Besa do të ketë dy ministri, atë të Ekonomisë dhe Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale. Partia e Bilall Kasamit i cili ka vendosur të mban mandatin e kreut të Tetovës do të kedhë zëvendësministër në Kulturë.
Aleanca për Shqiptarët, krahu i Arben Taravari do të ketë gjithashtu dy ministri. Ministria e Shëndetësisë dhe një ministri pa resor. Krahu i Taravarit do të ketë edhe zëvendësministër në Mbrojtje dhe Bujqësi. Arben Taravari nuk përjashtoi mundësinë që ai vet të udhëheqë me Shëndetësinë, por tha se akoma nuk është definitive.

Marketing
Exit mobile version