Ballina Aktuale “Festivali i Fëmijëve në Mersin të Turqisë” 19-24 Prill 2024

“Festivali i Fëmijëve në Mersin të Turqisë” 19-24 Prill 2024

Sot Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Ibe Palikuqi” u nis në festivalin ndërkombëtar për fëmijë në Mersin të Republikës së Turqisë me rastin e Bajramit të fëmijëve në Turqi.
15 shtetet anë e mbarë botës do marrin pjesë.
Në këtë festival prestigjioz Republika e Maqedonisë së Veriut do të përfaqësohet nga Ansambli i Këngëve dhe Valleve Ibe Palikuqi.

Marketing

Exit mobile version