Fidani dhe Turabi sjellin projektin e fundit në duet, ‘Termet’ (VIDEO)

Po si ka ardhur bashkëpunimi mes Fidanit dhe Turabit, këngëtarët thonë se edhe më herët kanë pasur duet që publiku e ka mirëpritur shumë mirë andaj kanë vendosur të bashkëpunojnë sërisht.

Marketing

“Kemi bë bashkëpunim edhe më përpara dhe është pëlqyer shumë nga fansat kështu që erdhi ideja edhe për këtë super këngë, e do kemi edhe këngë e bashkëpunime tjera në vazhdim. Jemi shumë të kënaqur sepse muzika na mban neve shumë të gëzuar edhe nuk besdisemi asnjëherë nga muzika”, theksojnë kështu në bisedë e sipër dy këngëtarët e njohur.

A mbijetohet nga muzika si profesion, ‘Varet prej famës dhe a ke punë, përndryshe ka shumë dasma, ahjengje familjare, mbrëmje muzikore e koncerte. Deri më tani nuk jemi ndalur dhe nuk do të ndalemi edhe në vazhdim sepse do vazhdojmë me këtë rritëm dhe me stile të ndryshme”, vlerësojnë mes tjerave Fidani dhe Turabi.

Marketing