Fillon diskutimi për propozimin e rebalancit të buxhetit

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë sot duhet ta fillojnë diskutimin për propozimin për rebalancin e buxhetit për vitin 2018, që qeveria e miratoi më 5 nëntor, duke përfshirë edhe 8 amendamentet që u pranuan gjatë diskutimit në Komisionin për Financim dhe Buxhet.

Marketing

Rebalanci i buxhetit u pranua nga qeveria më 13 tetor, ndërsa Komisioni për Financim dhe Buxhet diskutimin e filloi më 29 tetor