Foto lajm: Njerëzit varën xhaketat mbi pemë për të pastrehët dhe të varfërit në Turqi

Dimri në Turqi.
Njerëzit varën xhaketat mbi pemë për të pastrehët dhe të varfëritë.
Një gjest që meriton të ndahet!

Marketing