Fotosesioni i fundit i ‘Pajtesës’ po çmend të gjithë

Fiona Gllavica po vazhdon të publikojë fotografi nga sesioni i saj më i fundit.

Marketing

‘Pajtesa’, siç njihet Fiona për publikun nga seriali ‘Çka ka shpija’ vjen më ndryshe nga si jemi mësuar ta shohim në serial.

Ajo vjen më sensuale dhe e rregulluar në stile të ndryshme, duke guxuar edhe të ekspozojë këmbët e të dalë me veshje të shkurtëra që i shfaqin trupin në formë.

Ky sesion fotografik i realizuar nga fotografi Arton Humolli i ka prezantuar fansave një Fionë ndryshe, gjë që e dëshmon se ajo është një artiste që mund të bëjë një rol të personifikohet me të ndërsa në jetën reale ajo është një njeri krejt tjetër.

Marketing