Ganiu takon zv. kryeministrin Sadulla Duraku

“Duke e pasur qëllim parësor krijimin e urave të bashkëpunimit efikas ndërinstitucional, realizova takim pune me zëvendës kryeministrin dhe njëherit ministër në Ministrinë për sistem politik dhe marrëdhënie në mes të bashkësive z. Sadulla Duraku.

Marketing

Përkrahja e institucionit që ai tani drejton padyshim se do të jetë e rëndësishme në realizimin e shumë projekteve në dobi të qytetarëve të Komunës së Çairit.” – shprehet Ganiu