Gostivari i thotë po BE-së dhe NATO-s

Ka filluar koncerti në mbështetje të integrimeve euro – atlantike të Maqedonisë në qytetin e Gostivarit, raporton Flaka.

Marketing

Organizimi vjen nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë, kurse krahas qytetarëve të pranishëm ndodhen edhe zyrtarë të lartë qeveritar.

Në sheshin e qytetin në Gostivar ndodhet edhe ministri i Kulturës, Asaf Ademi dhe zv.ministrja e Financave, zonj. Shiret Elezi.