Gruaja e Lutfi Hazirit e ndryshon emrin. Kështu quhet tani…

Lutfi Haziri është i inkuadruar prej vitesh në politikë, qysh kur ishte djalë i ri. Aktivisti nga Gjilani, arriti ta rrëmbejë zemrën e këngëtares Mirvete Bajrami, mjaftë e njohur asaj kohe

Martesa e Lufti Hazirit me këngëtaren ka ecur e funksionuar mrekullisht. Ata kanë krijuar një familje të bukur e të shëndosh.

Marketing

Mirvetja deri vonë ka qenë aktive në muzikë, por jo më. Zonja e parë e Gjilanit së fundi nuk po prezanton këngë e videoklipe të reja, shkruan “Kosovarja”.

Mirvetja poston kohë pas kohe foto në rrjete sociale. Foto të saj dhe familjes. Në “Facebook” ajo më nuk quhet Mirvete, por Mika.

Kështu i pëlqen ta thërrasin edhe në jetën e përditshme.

Marketing