Gruevski duhet të ishte vendosur në këtë qeli në Shutkë

Pikërisht kjo dhomë ka qenë e përgatitur për Gruevskin. Njerëzit të cilët janë të dënuar dhe presin sistemim, ndajnë një banjo që është në gjendje të keqe dhe një tualet me kushte edhe më të këqija.

Marketing

Udhëheqësi i sektorit për ri-socializim, Marijan Joshevski për Alsat tha se  ai është i prerë- gjatë ardhjes së të dënuarve në Shutkë, statusi shoqëror që e kanë në liri nuk është më i vlefshëm. Pas portës së burgut, në fuqi hyjnë rregullat e burgut. Ish funksionarët e lartë nuk do të kenë trajtim VIP në burg. Nuk do të vendosen në të ashtuquajturat “dhoma të Hagës” të cilat sipas kritereve të burgut ofrojnë më shumë luks dhe komoditet.