Gruevski, Jankullovska, Janakieski përsëri do të dëgjojnë bomba të papublikuara në gjyq

Nesër në gjykatën penale në Shkup do të mbahet seancë e re gjyqësore për rastin e Prokurorisë së Posaçme Publike për mashtrim zgjedhor dhe shoqata kriminale, me kod të titulluar “Titanik”.

Marketing

Nga bombat e propozuara 1063 si prova, 115 u liruan në sallën e gjyqit. Për shtatë nga bomba, me kërkesë të Prokurisë, gjykata vendosi që publiku të përjashtohet me qëllim të mbrojtjes së disa dëshmitareve në bomba.

Marketing