Gruevski shkon në burg, Këshilli Penal refuzon ankesën

Këshilli Penal vërtetoi sot pasdite vendimin e gjykatës për kryerjen e sanksioneve dhe dënimin me burg të ish-kryeministrit Nikolla Gruevski.

Marketing

Vendimi tashmë është konfirmuar dhe u është dorëzuar palëve. Vendimi do hyjë në fuqi menjëherë pas pranimit nga ana e tyre, dmth palës mbrojtëse dhe vet Gruevskit. Pas këtij vendimi, Gruevski duhet të paraqitet për të vuajtur dënimin prej dy vite e gjysmë në burgun e Shutkës.