Hahn: Marrëveshja e Prespës duhet të finalizohet

Komisioneri për Zgjeri të BE-së, Johannes Hahn në profilin e tij në “Twitter” shkruan se ka biseduar me kryetarin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoskin.

Marketing

Isha shumë i qartë si kristali se ratifikimi i marrëveshjes së Prespës duhet të finalizohet sa më shpejtë dhe pa asnjë pengesë. E përgëzoj angazhimin e tij që të mos e pengojë procesin me opstrukcione në Kuvend. Eurointegrimeve i nevojitet opozitë besnike”, ka shkruar eurokomisioneri Hahn.