Hajnat vjedhin arkën në “Arbati Baba Teqe” në Tetovë

Shtatëdhjetë e pesë vjeçari F.S. nga fshati Balindoll i Gostivarit, më datë 29 maj rreth orës 16.00, ka paraqitur se natën e kaluar, deri më tani persona të panjohur, kanë kryer vjedhje në objektin fetarë ,,Arabati Baba Teqe,, në Tetovë.

Marketing

Të njëjtët, pa mos u vërejtur nga askush kanë vjedhur arkën metalike për donacione vullnetare të parave nga ana e besimtarëve, e cila ka qenë e vendosur në rrethin e objektit, në të cilën ka pasur shuma të vogle të parave, dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Janë duke u ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet, për zbardhjen e plotë të rastit të paraqitur, si dhe zbulimin dhe identifikimin e kryerësve të veprës.

Marketing