Halil Kastrati viziton Maqedoninë e Veriut, u premtohet shtëpia e re familjes 7 antarëshe nga Tanusha

Tanush – Maqedoni e Veriut

Marketing

Rast i rende 😢

“ Jam pajtu me caktimin e Zotit, çka te vjen prej Tij mire se ardhte”

Familjen 7 anetareshe te Fadil Serani nga fshati Tanush e gjetem ne kushte shume te r.enda

Perveç va.rferise se madhe kjo familje perballet edhe me semundje te ndryshme, e gjetem Ardian 19 vjeçar te palevizeshem

Ne ja dhame lajmin se po behen me shtepi te re dhe e premtuam se do te interesohemi edhe per sherimin e Ardianit

Shtepia do ti niset ne Shkup ku ne e falenderojm nje kusheri te kesaj familje qe e dhuroj truallin per ta

Donatore e kesaj shtepie eshte Melisa 13 vjeçare nga Shkupi e cila eshte ne gjendje te rende shendetesore, Melises ne ja kemi dhuruar nje banese, i kemi siguruar edhe ndihme per te vazhduar me terapit e saj, familja e saj e ka ndare nje shume dhe na ka thene qe ta gezoni dike me shtepi te re, ne e kemi zgjedhur kete familje qe te behet me shtepi te re nga ndihma e Melises

Detajet tjera do te behen publike me ane te videos se shpejti

O Zot sheroj te semurit, ndihmoj nevojtaret dhe shperblej bamiresit