Instagram po e bën më të lehtë promovimin e bizneseve

Storiet e Instagramit janë ndër gjërat më të famshme rreth këtij rrjeti social.

Duke e parë këtë, Instagram po mendon që përmes storieve të ua bëj më të lehtë bizneseve promovimin e tyre.

Sipas disa raportimeve mënyra e promovimit do të jetë përmes një opsioni të ri “Boost”, ku në këtë opsion mund të zgjedhin se kur dëshironi të postohet storia dhe cilën audiencë ta targetoj.

Poashtu mund të selektojnë se banorët e cilit lokacion t’i targetojnë. Fillimisht kjo risi është vetëm duke u testuar nga Instagram.