Instagram prezanton risinë, “Close Friends” edhe për postimet në Reels

Rrjeti social Instagram ka zgjeruar funksionin “Close Firends” nga Storie dhe Notes në publikimet në Reels.

Marketing

Përdoruesit e Instagram tani mund të zgjedhin të ndajnë postimet e tyre dhe Reels me një grup më të vogël njerëzish të cilëve u besojnë më shumë në vend të të gjithë ndjekësve të tyre.

Duke zgjeruar “Miqtë e ngushtë” në Reels dhe postimet e furnizimit, zhvilluesi shpreson t’u ofrojë përdoruesve më shumë mënyra për të qenë vetvetja në Instagram.

Ndarja e Reels dhe postimeve vetëm me miqtë e ngushtë është mjaft e thjeshtë. Kur një përdorues krijon një postim, ai duhet të klikojë butonin Audience, më pas të zgjedhë opsionin Close Friends dhe në fund të shtypë butonin Share.