Ja kush do të jetë kryeparlamentar i ardhshëm i Maqedonisë së Veriut

Bisedimet mes VMRO-së dhe VLEN-it për formimin po vazhdojnë.Tani më ka filluar edhe ndarja e resoreve.

Marketing

Agjencia e lajmeve INA mëson se kryeparlamentar i ardhshëm i Maqedonisë së Veriut do të jetë Afrim Gashi nga Alternativa.