Ja sa kanë harxhuar Komunat për zbukurimet e Vitit të Ri

Qendra për komunikime me qytetarët ka publikuar të dhënat për të gjitha tenderët e autoriteteve lokale për zbukurimet gjatë Vitit të Ri 2019.

Marketing

Baza e të dhënave zbulon se për pritjen e Vitit të Ri 2019 janë zbukuruar disa komuna dhe janë harxhuar më shumë para se vitin e kaluar.

Autoritetet lokale të 27 komunave kanë nënshkruar marrëveshje për zbukurime në vlerë prej rreth 615 mijë euro, gjegjësisht 30 për qind më shumë se vitin e kaluar.

Shumën më të madhe të parave e ka marrë një firmë nga Shkupi, e cila për dy marrëveshje (me Qytetin e Shkupit dhe Komunën e Strumicës) do të fitojë mbi 300 mijë euro.

Komuna e Tetovës për zbukurimet gjatë pritjes së vitit të ri 2019, sipas raportit të Qendrës për komunikime qytetare ka harxhuar 12829.

Marketing