Janakievski dhe Bozhinovski përfundojnë në Burgun e Shutkës

Ish ministri për Transport dhe Lidhje Mile Janakievski dhe ish sekretari gjeneral i Qeverisë Kirill Bozhinovski sot në mëngjes janë arrestuar dhe dërguar në Burgun e Shutkës.

Marketing