Janakievski pinë vetëm ujë në burgun e Shutkës

Dita e nëntë me radhë, ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski që po e vazhdon grevën e urisë në repartin e hetuesisë në “Shutkë” ku po mbahet në paraburgim.

Marketing

Siç kanë vërtetuar burime të “Lider” njerëzit që e kanë parë Janakievskit brenda burgut e kanë vërtetuar se ditëve të fundit ai ka pranuar vetëm ujë dhe është në gjendje të keqe shëndetësore.

Nga burgu i hetuesisë në Shutkë kanë refuzuar që të komentojnë grevën e Janakievskit dhe nuk kanë dhënë informacione shtesë për gjendjen e tij shëndetësore.

Marketing