Ballina Lajme Maqedoni Jankullovska paraqitet në gjyq, arrijnë edhe Gruevski dhe të tjerët

Jankullovska paraqitet në gjyq, arrijnë edhe Gruevski dhe të tjerët

Disa minuta para së të fillojë gjykimi për “Titanikun” e akuzuara Gordana Jankullovska është paraqitur në gjyq, pasi për një periudhë ka qenë në pushim të lindjes.

Marketing

Seanca e kaluara e “Titanikut” duhej të mbahej në 3 korrik, por është anuluar shkaku i mospranisë së të akuzuarës Gordana Jankullovska që siç tha avokatja e saj Sanja Aleksiq “gjendet në spitalin e lindjes”.

Në gjykim kanë ardhur edhe kryetari i Pustecit Emond Temellko, Nikolla Gruevski, Mile Janakievski, Kiril Bozhinovski, Ilija Dimovski dhe Martin Protogjer.

Exit mobile version