Joveski: Dorëheqja e Janevës është një akt personal

Dorëheqja e Katica Janevës është një akt personal dhe unë nuk do të komentoj. Këtë e deklaroi prokurori publik i Republikës Ljubomir Joveski, në pyetjen e gazetarëve duke komentuar dorëheqjen e prokurorit të posaçëm publik Katica Janeva.

Marketing

Janeva dha dorëheqjen sot, të cilën ajo thotë se do të bëhet aktive kur partitë politike të zbatojnë ligjin e ri dhe do të zgjedhin pasardhësin e saj.